Design proaspăt și Apple CarPlay pentru Mitsubishi Mirage

2020-Mitsubish-Mirage-Attrage-27

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Mitsubishi nu mai vinde Space Star la noi, acel model de clasă mini ce se lăuda cu un interior spațios, însă în țările unde îl mai vinde (sub alt nume), tocmai i-a fost aplicat un facelift.

Mirage sau versiunea sa sedan, Attrage, au primit noua grilă Mitsubishi, lumini de zi cu LED și o bară față ce aduce aminte de L200. Per total nu arată rău, Berlina se concentrează pe aspectul practic, având un portbagaj de dimensiuni mari, chiar dacă spatele seamănă cu cel al lui Suzuki Kizashi.

Două nunațe exeterioare sunt disponibile pentru cele două modele, White Diamond și Sand Yellow, iar jantele de 15″ au un design cu totul nou. Cabina promote materiale de o calitate mai bună, scaunele au fost reprofilate și vin acum într-o combinație piele sintetică-textil pe Mirage. Attrage dispune de piele sintetică pe toată suprafața scaunelor. Atmosfera este înviorată puțin prin cusăturile și accentele contrastante.

Partea bună este că sistemul de infotainment Smartphone Display Audio cu ecran tactil de 7″ este acum compatibil cu Apple CarPlay. De ce nu și Android Auto?

Ca și până acum, modelele produse în Thailanda sunt propulsate de o unitate 1.2 MIVEC aspirată, cu trei cilindri, ce dezvoltă 80 cai putere și 106 Nm. Clienții ce nu vor să schimbe singuri vitezele la transmisia manuală cu cinci trepte pot alege de pe lista de opționale o automată cu variație continuă (CVT) de origine Nissan.