DMC Tecno aka Lambo Aventador S #numaivătunaț

dmc-lambo-aventador-s-tecno-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Lamborghini Aventador facelift, sau Aventador S cum a fost numit el în mod oficial este relativ nou pe piață dar cum interesul este uriaș era normal să apară și tunerii ca ciupercile după ploaie. Adică, după facelift.

Numit „Tecno” acest pachet de tuning pentru mașina care poate face 0-100 în 2.9 secunde și poate merge cu 350 km/h, aduce pe mașină un kit de caroserie din fibră de carbon care modifică spoilerele, pragurile și difuzorul de aer din spoilerul spate. Altfel, capota motorului este și ea nou, la fel și capota din față a mașinii unde se află un mic portbagaj. Cel mai impozant lucru este însă eleronul montat în spate și care este construit din carbon și aluminu. El este controlat hidraulic și poate și setat în mod Corsa, GT sau Insane. Acesta din urmă a fost creat pentru „liniuțe”. Desigur.

De ce trebuie ditamai eleronul? Simplu. DMC anunță că cele (doar) 10 unități de Tecno care vor fi produse vor avea fiecare puterea de… 1.600 CP. Da, ați citit bine, motorul de 740 CP V12 va fi supra-alimentat cu turbo, biturbo mai precis astfel că puterea va ajunge la 1.600 CP. Fabulos. Așteptăm prețurile pentru România.*

 

*Glumă.