Gemballa are planuri mari, revine cu un 911 pentru off-road

gemballa_gmbh_future_models

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

La 10 ani de la moartea lui Uwe Gemballa, compania sa de tuning încă trăiește și încă mai modifică exemplare Porsche, dar impactul lor pe piață nu este atât de signifiant.

Dar nemții vor să revină cu ajutorul lui Avalanche 4×4, un model ce așteaptă să iasă de la stadiul de desen la produs finit de lungă vreme. Acesta este un 911 pentru macadam și arată bestial.

Deși aceeași temă a fost abordată și de RUF cu noul Rodeo, Avalanche 4×4 este un proiect bazat pe generațiile mai noi ale sportivei din Stuttgart. Gemballa va plusa și cu un Cayenne pregătit pentru off-roar, numit Tornado 4×4.

Gemballa nu se va rezuma doar la tuning, planul lor este să construiască un hypercar, o divizie Luxury Customization și o arie de mentenanță a produselor deja existente, numită Classics Division.

Pe lângă Avalanche 4×4 va exista și Avalanche 4.2 RS. Acesta va fi un produs de circuit bazat fie pe 991, fie pe 992, în funcție de ce model donator are clientul. Nu trebuie uitat nici GTR Evo-R care produce acum 830 cai putere și atinge 100 km/h în 2.3 secunde. Acesta va fi înlocuit de o versiune cu 1.000 cai putere ce va fi lansată la vară.