Hibridă și funky, noua Honda Jazz este aici

7f5ce539-honda-fit-10

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Honda Jazz avea nevoie de o restilizare, iar la Salonul Auto de la Tokyo, japonezii au făcut fix acest lucru.

Noul Jazz (sau Fit, cum este numit în țara natală) este un model cu totul nou, chiar dacă ar putea fi confundat cu actuala generație. Forma a fost alterată pentru a putea semăna mai mult cu un MPV, dar pentru pretențioși va exista și o versiune Crosstar, un fel de Stepway.

În funcție de echipare, Jazz va dispune de volan îmbrăcat în piele, scaune textile din materiale premium, scaune din materiale rezistente la apă, finisaje din poliuretan moale, jante de 16″, tapițerie din piele sau scuturi cromate pentru exterior (Crosstar).

Nu știm încă opțiunile de motorizare, dar a fost confirmată o variantă hibridă cu două motoare electrice.

Toate echipările vor veni în standard cu pachetul de sisteme de asistență ale șoferului Honda SENSING ce dispune de cameră frontală wide-angle și opt sonare (da, există în dex acest cuvânt) pentru a te menține în siguranță în diferite situații din trafic. Mai mult, noul modul CONNECT le va permite proprietarilor să controleze diferite funcții via telefonului mobil, va suna la urgențe în cazul unui eveniment neplăcut și dacă simte că mașina este furată sau vandalizată va chema un „paznic”, însă nu știu să vă spun dacă acesta va fi de la o firmă de pază privată în baza unui contract sau dacă este chemat un oran de poliție apropiat.

Vânzările noii Honda Jazz vor începe în luna februarie 2020, însă nu avem o dată exactă de livrare pentru Europa.