Honda S660 primește un facelift minor, motorul rămâne același

2020-Honda-S660-JDM-spec-4

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Mulți dintre voi nici nu au auzit de Honda S660, dar este una dintre cele mai adorabile roadstere de pe Pământ.

Pentru anul 2020, japonezii s-au gândit să îi ofere un facelift subtil. Montanții A, ce obișnuiau să fie negri, sunt acum vopsiți în culoarea caroseriei, jantele au alt design, iar vopseaua Active Green Pearl face parte acum din oferta de nuanțe exterioare. Tot la exterior găsim lumini de zi cu LED verticale, faruri și stopuri cu tentă închisă, precum și o grilă ce ar vrea să o imite pe cea a supercarului NSX.

În funcție de versiune, S660 va avea scaune încălzite sau volan și schimbător de viteze îmbrăcat în Alcantara. Există și versiuni cu tapțerie din piele, nu vă speriați.

Dacă Honda S2000 se numea așa pentru că avea un motor de 2.000 cc, S660 se laudă cu un propulsor turbo cu trei cilindri în linie de 660 cc ce produce 64 cai putere și 104 Nm. Mașina este deosebit de ușoară, 830 kg la gol când este echipată cu transmisia manuală cu șase trepte sau 850 kg dacă se cumpără cu transmisia automată CVT. Și da, mașina transmite puterea roților spate.

Honda S660, roadsterul care demonstrează că nu ai nevoie de putere pentru a te simți bine, are un preț de pornire în țara de origine de echivalentul a 16.600 Euro. Chilipir.