VIDEO: Jaguar lansează noul F-Type cu ajutorul Hot Wheels

Jaguar-F-Type-Hot-Wheels-8

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Britanicii de la Jaguar nu puteau lansa pur și simplu noul lor F-Type facelift, aveau nevoie de o cascadorie amuzantă pentru a putea atrage atenția.

Așa că i-au sunat pe cei de la Hot Wheels și le-au spus să construiască un F-Type facelift camuflat la scară 1:64 și să transforme studioul de design Jaguar într-un traseu enorm pentru jucăria proaspăt comandată. A ieșit un circuit Hot Wheels de 232 metri cu 25 bucle și trei sărituri. Pe parcursul acestui traseu, mașina a atins o viteză maximă de 7.5 km/h. Dacă mașina ar fi fost la scară reală, s-ar fi tradus într-o viteză de 483 km/h.

Mașinuța a traversat birourile designerilor, interiorul noului F-Type, a trecut printr-o jantă de 20″ și s-a oprit în dreptul noului Jaguar F-Type facelift. „Ca designer și pasionat de mașini, modelele Hot Wheels au făcut parte din viața mea încă din copilărie. Noi suntem obișnuiți să creăm modele din lut, dar să vedem un model la scară 1:64, atât de detaliat, cum se plimbă prin studio, trecând prin fiecare etapă din procesul nostru de design, chiar a fost o experiență unică”, a declarat Julian Thomson, Jaguar Design Director.

Noul Jaguar F-Type facelift a fost lansat astăzi, cu un design proaspăt, tehnologie adusă la zi, materiale îmbunătățite și patru opțiuni de motorizare, cu patru, șase sau chiar opt cilindri. Puteți citi totul despre el în articolul nostru detaliat.