Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO este noua jucărie de circuit pentru cei bogați

Lamborghini-Huracan-Super-Trofeo-EVO-18

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Pentru cei ce nu știu, Lamborghini Super Trofeo este o competiție destinată oamenilor cu posibilități materiale ridicate care vor să își compare abilitățile în modelele companiei italiene.

Huracan Super Trofeo este modelul folosit în prezent, însă Lambo a pregătit a pregătit acum și o versiune EVO.

Huracan Super Trofeo EVO este un pachet aerodinamic dezvoltat de Lamborghini cu Dallara Engineering cu scopul de a crește eficiența aerodinamică, menținând același nivel de forță de apăsare. Acest lucru a fost posibil reproiectând toate componentele de caroserie mai puțin splitterul, podeaua și difuzorul. Astfel, EVO este mai rapid ca modelul standard cu 1.5 secunde pe tur la Monza.

În ceea ce privește propulsia, Huracan Super Trofeo EVO folosește același V10 aspirat de 5.2 litri ce dezvoltă 620 cai putere (cu 120 mai mult ca Huracan GT3) conectat la o transmisie secvențială cu șase trepte. Viteza maximă este limitată la 280 km/h, deși nu cred că cea reală ar fi cu mult mai mare.

Noul model va putea fi cumpărat la un preț de 235.000 euro. Destul de accesibil pentru ce primești, zic eu. Clienții care au deja un Huracan Super Trofeo vor putea comanda pachetul EVO, la un preț încă nedezvăluit.