Mansory începe să facă mașini digerabile

2020-mercedes-amg-g63-tuning-mansory-2

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Mansory are un nou logo pe care ar fi trebuit să îl vedem la Salonul Auto de la Geneva și care a fost montat pe acest Mercedes-AMG G 63 alb ca zăpada.

Divagând puțin, nu vi se pare că tunerul german nu prea mai exagerează cu designul modelelor sale? Acest G-Wagen are un kit aerodinamic agresiv, dar nu unul imposibil de digerat, iar fibra de carbon de pe capotă și din bara față parcă mai mult îmbunătățește aspectul decât să îl strice. Fibră de carbon se găsește și pe câteva finisaje laterale, grila Panamericana a fost înnegrită, detaliile roșii au rol de contrast, iar jantele cu dimensiunea de 24″ completează imaginea de Bad Boy Benz. Părerea mea este că o culoare stridentă i se potrivea mai bine mastodontului german.

Ce s-a întâmplat cu motorul? Simplu, V8-ul biturbo de patru litri M177 a fost împins de la 585 la 720 cai putere. Nu știm cifre cu privire la cuplu și nici de performanță, dar dacă te uiți la cele stock ale mașinii îți dai seama că oricum nu aveai nevoie de mai multă putere.

Mașina din imagine are un preț de 330.000 Euro cu TVA și este puțin mai ieftin decât alt G-Wagen ce trebuia să își facă apariția la Geneva, Brabus 800 Adventure XLP.