Maserati Royale, serie limitată la 100 exemplare

02 Maserati Royale Special Series Range

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Maserati aduce un omagiu moștenirii sale prin lansarea unei serii speciale numită Royale disponibilă pe Ghibli, Quattroporte și Levante.

Ediția specială Royale este disponibilă în două culori deosebite: Blu Royale și Verde Royale. Levante Royale este echipat cu jante de 21” Anteo Staggered Anthracite, în timp ce modelele Ghibli și Quattroporte dispun de jante Titanium Anthracite. Etrierii argintii completează aspectul exterior luxuriant.

Interioarele Royale, având la bază echiparea GranLusso, sunt disponibile în piele Zegna PELLETESSUTA™ Cuoio sau piele în două tonuri Pieno Fiore – Negru/Cuoio. Zegna PELLETESSUTA™ este un material din piele țesută, confecționat exclusiv pentru interioarele vehiculelor Maserati. La interior mai regăsim inserțiile High Gloss (Metal Net pentru Levante, Ebony pentru Ghibli și Black Piano pentru Quattroporte) și o plăcuță distinctivă One of 100, deoarece toată seria este limitată la 100 unități.

Pachetelor Cold Weather, Premium și Driving Assistance Plus sunt oferite în standard pe aceste versiuni, la fel și sistemul de infotainment Maserati Touch Control Plus (MTC+) cu ecran tactil de 8.4”. Acesta este compatibil Apple CarPlay și Android Auto, foarte puțini producători nu mai oferă în ziua de astăzi așa ceva.

Cine dorește să comande noua serie Maserati Royale o poate face chiar începând de astăzi, dar trebuie să țineți minte că singurele motorizări disponibile sunt cele V6 de trei litri, atât diesel, cât și benzină:

  • 3.0 V6 Turbo 350 CP
  • 3.0 V6 Turbo 430 CP
  • 3.0 V6 Turbodiesel 275 CP