Mazda MX-5, mici update-uri pentru 2020

2020-Mazda-MX-5-updates-10-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Mazda MX-5 a primit un facelift pentru anul 2019, iar pentru 2020 japonezii s-au gândit că ar fi bine dacă ar mai actualiza puțin roadsterul lor de succes.

Una dintre actualizări este noua nuanță exterioară Polymetal Grey Metallic văzută pentru prima dată pe noua Mazda3. În termeni de marketing, această vopsea fuzionează aparența solidă a metalului cu aspectul glossy și polișat al plasticului. Marketingul este cea mai grea limbă dintre toate. 6

Mai avem și pachetul Silver Top, prezent și pe mașina din imagini. Acesta include plafonul gri deschis, oglinzi laterale în culoarea caroseriei și jante din aliaj de 16″ finisate într-o nuanță glossy. Cine nu dorește acele jante poate opta pentru unele de la Rays, tot de 16″, dar forjate. Acestea sunt mai ușoare cu 3 kg decât cele standard, reducând din masa neamortizată și îmbunătățind manevrabilitatea. Și dacă tot ai ales aceste jante, acum ai deschidere către frânele opționale Brembo.

Interiorul modelului RF va primi piele Nappa Burgundy și cusături contrastante gri pentru o ambianță premium. Celelalte nuanțe de piele au primit perforații pentru confort și aparență luxoasă, iar pragurile interioare sunt acum din aluminiu.

Un șofer de MX-5 2020 va putea fi recunoscut după noua cheie Mazda sau după emblemele noi de pe mașină. Ne bucurăm și că acum există o funcție de recunoaștere a pietonilor pe timp de noapte integrală în sistemul Advanced Smart City Brake Support.

Producătorul japonez nu a umblat la motoare, cele două opțiuni, 1.5 SkyActiv-G de 132 CP și 2.0 SkyActiv-G de 184 CP, rămânând singurele din ofertă. Există, totuși, și o veste tristă. Începând cu anul 2020, Mazda MX-5 va rămâne fără fratele său geamăn cu ADN italian, FIAT 124 Spider.