Mopar accesorizează modelele FCA la Geneva

Mopar-Geneva-2

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Mopar, diviza de piese aftermarket a Alianței Fiat-Chrysler, va prezenta la Salonul Auto de la Geneva câteva modele personalizate cu piese din catalogul său.

Renegade Longitude

SUV-ul compact a primit o vopsea Hyper Green, o gardă la sol înălțată cu 1”, accente gri și jante de 16” finisate în culori închise. Cei mai atenți dintre voi vor observa decalurile US Army, protecțiile anti-stropire și interiorul upgradat cu preșuri all-weather din cauciuc.

Wrangler Sahara

Off-roaderului american i-a fost mărită garda la sol cu 2”, i-au fost montate lumini auxiliare și i-au fost adăugate trepte laterale, snorkel și o grilă contrastantă. La interior vom vedea scaune din tapițerie din piele și o masă specială în portbagaj.

Compass Trailhawk și Grand Cherokee Trailhawk

Cele două SUV-uri au primit suport de schiuri și snowboard, precum și o tavă în portbagaj pentru divers obiecte.

Alfa Romeo Stelvio

Chiar și modelele Alfa Romeo vor primi tratamente Mopar. Stelvio, de exemplu, va beneficia de Color Line, ce include oglinzi laterale, inserții pentru grilă și scut spate finisate fie în culori glossy, fie în culori mate. Mai mult, clienții vor putea alege și diferite modele de jante de 20”.

Alfa Romeo Giulia

Proprietarii de Alfa Giulia vor putea alege din portofoliul Mopar jante de aliaj de 18” cu design aparte sau aripă spate din fibră de carbon.