Nissan actualizează Navara N-Guard

Nissan-Navara-N-Guard-SV3-02

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Versiunea de top a lui Nissan Navara primește o serie de îmbunătățiri pentru anul 2020.

Astfel, N-Guard va fi disponibilă cu patru nuanțe exterioare, inclusiv noul Electric Blue pe care îl vedeți în imagini. Restul opțiunilor sunt negru, argintiu și alb. Bena lui Nissan Navara N-Guard Double Cab este acum protejată de o soluție ce se aplică prin aerosol, sistemul de frânare a fost upgradat, iar suspensia spate dispune de cinci brațe. Rezultatul acestor modificări se traduce printr-o capacitate de tractare de 3.500 kg și o sarcină utilă de 1.1 tone.

N-Guard va fi cuplat doar la motorizarea puternică, adică un turbodiesel de 2.3 litri, cu patru cilindri, ce dezvoltă 190 cai putere și 450 Nm. Transmisia manuală cu șase trepte este nouă și oferită ca echipare de bază, iar automata cu șapte trepte și convertizor de cuplu poate fi specificată contracost. Asta nu are nicio importanță cu privire la modul de tracțiune, cea integrală nepermanentă fiind singura opțiune pe această echipare.

Vehicul utilitar sau nu, Nissan Navara N-Guard Double Cab are echipamente de turism, precum Emergency Braking, Intelligent Around View Monitor sau Hill Start Assist, precum și un sistem de infotainment cu ecran tactil de 8″, compatibil cu Apple CarPlay, Android Auto și cu Connected Services incluse. Mai mult, update-urile de software se fac over-the-air, ca la Tesla. În ton cu exteriorul, tapițeria din piele neagră a fost cutută cu ață albastră pentru puțin contrast.

Nissan va începe producția lui Navara N-Guard Double Cab luna aceasta, iar clienții vor putea comanda modelul de top începând cu luna martie 2020.