Noua Toyota C-HR, lansată printre olimpici

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Deși ați văzut-o deja la noi, noua Toyota C-HR a fost acum prezentată și oficial, printre olimpici.

La eveniment au fost prezenți peste 200 de invitați, printre care se numără personalități reprezentative ale sportului românesc, membri importanți din Comitetul Olimpic și Sportiv Român și campioni și medaliați olimpici pe care Toyota îi susține ca partener de mobilitate – cu asemenea lot în jurul ei, noua C-HR are ceva de muncă să rămână în lumina reflectoarelor.

Ce e nou?

Și cum lansarea a fost așa fastuoasă, hai să aruncăm un ochi și la motivul pentru care ne-am adunat aici, adică noul C-HR. Partea frontală a împrumutat designul de la bZ4X, intitulat Hammer Head. În lateral, avem aceleași proporții de SUV-Coupe, dar cu niște unghiuri ceva mai pronunțate și mai agresive. Tot aici avem și mânere de uși flush și vopseaua clasică în două culori, dar care s-a prelungit de pe plafon, partea spate și praguri. Că tot veni vorba de partea spate, avem semnături luminoase noi LED care sunt integrate în eleronul spate și în mijlocul cărora găsim și o semnătura luminoasă cu numele modelului. Interiorul a rămas comod, iar pe toate nivelurile de echipare găsim Android Auto și Apple CarPlay wireless ca echipare standard. De asemenea, avem și lumini ambientale, sistem audio surround și pe echipările Premiere Edition și GR Sport, noul C-HR capătă și un plafon panoramic.  Asemenea exteriorului, interiorul are și el un strop de avangardism. Consola centrală separă spațiul șoferului de cel al pasagerului printr-un design simplu dar arătos și tot în acea zonă găsim și un ecran central de 12,3 inchi (pe toate echipările în afară de cea de bază) care nu este intruziv și oferă Apple CarPlay și Android Auto wireless.

Ce găsim sub capotă?

Sub capotă avem două opțiuni de motorizare, de 1,8 și 2 litri benzină hibride. Echiparea de 2 litri hibridă produce 197 CP și vine cu opțiunea de tracțiune integrală, pe când pentru echiparea de bază de 1,8 litri va trebui să te mulțumești doar cu propulsie față și 140 CP. Dar, dacă vrei ceva mai multă performanță, poți opta pentru varianta Plug-in Hybrid, cu un motor termic tot de 2 litri, dar cu o putere totală de 223 CP. 

Cât costă?

Prețurile pleacă de la 33.688 cu TVA inclus și pot urca substanțial în funcție de echiparea pe care o alegi – partea bună, ai foarte multe opțiuni de echipare prin care să te joci și să-ți creezi un C-HR care răspunde perfect nevoilor tale.

Imagini: Toyota Linkuri: Toyota C-HR
  • Pentru ALTE ARTICOLE vizitează categoriile noastre AUTO, MOTO, EXPERIENȚE, OPINII, STIL.
  • MULTE ALTE teste, prezentări, discuții cu/despre mașini, motociclete, Formula 1, accesorii și călătorii găsești la SuperSpeed pe YouTube, aici.
  • Dacă nu știi CE MAȘINĂ SĂ ÎȚI CUMPERI, află părerea noastră despre oferta actuală pe cemasina.superspeed.tv, aici.
  • Nu uita că POȚI VEDEA emisiunile SuperSpeed la PRO•TV și pe VOYO, aici