Nu vă place Kuga? Poate vă place Ford Escape

d4c9eca7-2020-ford-escape-china-3

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Ford are planuri mari nu numai în Europa, ci și în cea mai mare piață auto, acolo unde au prezentat versiunea lor a SUV-ului Kuga, numit Escape.

Principala deosebire dintre Escape și Kuga este grila față de mari dimensiuni, una care seamănă cu a proaspăt introdusului Edge facelift și cu a și mai noului, pentru piața europeană, Explorer. Asta nu poate însemna decât că Escape are o clientelă ceva mai premium.

Pe lângă Escape, Ford investește masiv în cercetare și dezvoltare în China, înființând China Innovation Center și China Design Center pentru a complementa deja existentele Nanjing Research & Engineering Center și Nanjing Test Center. Tot ce va dezvolta Ford pe piața din China în ceea ce privește tehnologiile va ajunge și la modelele globale. Mai mult, echipa din China este însărcinată cu dezvoltarea unui model global de la zero.

Ovalul Albastru are două parteneriate cu producători locali. Spre exemplu, Changan Ford va crea următoarea generație Escort, în timă ce Jiangling Ford va lansa primul model electric pentru piața chineză, Territory BEV.

La fel cum Buick și Cadillac se descurcă respectabil pe piața asiatică, Lincoln va introduce SUV-ul Aviator în China, iar alt astfel de model va urma în viitor.