O ediție specială dă startul comenzilor pentru noul Volkswagen Golf

Volkswagen Golf Edition 50

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Volkswagen sărbătorește cea de-a 50-a aniversare a Golf-ului cu un model exclusiv, Edition 50. În Germania pornește de la 36.820 euro.

Noul Golf, un facelift care să dea o față proaspătă în 2024 numelui care a ajuns la 50 de ani, poate fi deja comandat. În Germania (cu dotările și pachetele caracteristice țării), prețurile pornesc de la 27.180 euro pentru Golf (hatchback) și de la 28.280 euro pentru Golf Variant (break), dar Volkswagen propune și o serie aniversară – Golf Edition 50. 

Pe lângă elementele de exterior și interior care disting în general noua generație a mașinii (spoilere, lumini, logo iluminat în față, bord, consolă, sistem de operare etc.), Edition 50 este marcat de însemne speciale (pe montantul B, praguri interioare și volan, de exemplu).

Are la bază o echipare generoasă care pornește de la Golf Style, dar cu o serie de dotări suplimentare, precum jantele de 18 inch „Leeds”, o linie iluminată în grilă, geamuri mai închise în spate și ornamente metalice pentru pedale.  
Mașina vine și cu sistemul multimedia în configurația de top „Discover”, cu navigație integrată, iar la capitolul confort putem menționa accesul și pornirea fără cheie, asistentul vocal IDA (care include acum și integrarea cu ChatGPT), selectorul pentru profilul șoferului, precum și o alarmă.

Golf Edition 50 va fi disponibil cu variate combinații de motorizare/transmisie, cea de la bază – disponibilă începând cu 36.820 euro – având sub capotă TSI-ul de 1,5 litri și 150 CP, cuplat la o transmisie manuală.
Este disponibil și un pachet opțional „Plus”, acesta incluzând o trapă panoramică rabatabilă și glisantă, faruri IQ. LIGHT matrix LED și un afișaj „head-up”.

 

Imagini: Volkswagen
Linkuri: https://www.volkswagen.ro/
  • Pentru ALTE ARTICOLE vizitează categoriile noastre AUTO, MOTO, EXPERIENȚE, OPINII, STIL.
  • MULTE ALTE teste, prezentări, discuții cu/despre mașini, motociclete, Formula 1, accesorii și călătorii găsești la SuperSpeed pe YouTube, aici.
  • Dacă nu știi CE MAȘINĂ SĂ ÎȚI CUMPERI, află părerea noastră despre oferta actuală pe cemasina.superspeed.tv, aici.
  • Nu uita că POȚI VEDEA emisiunile SuperSpeed la PRO•TV și pe VOYO, aici