O plăcere pentru toți vecinii: un vinil cu sunete de motoare Lamborghini și un pick-up Technics asortat [video]

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Technics SL-1200 e un fel de Lamborghini printre pick-up-uri. Figurativ, mă gândeam eu… dar acum e chiar la propriu un Lamborghini, pentru că cele două mărci au un proiect comun.

Proiectul a născut (din pasiune pentru sunet și pentru idei trăsnite) un pick-up numit Technics for Automobili Lamborghini SL-1200M7B. E un pick-up cu acționare directă ale cărui funcții și construcție se bazează pe modelele SL-1200MK7/SL-1210MK7, foarte populare printre DJ.
Pe platan găsim logoul Lamborghini, iar designul împrumută elemente grafice specifice mărcii italiene și trei dintre culorile caracteristice: portocaliu, verde și galben.

Nu ni se spune prețul, iar linkurile de comandă afișează „produs epuizat” chiar din ziua de lansare. Totuși pick-up-ul a fost prezentat ca produs în serie specială, nu serie limitată, așa că e mai probabil să fie o stângăcie la lansare. Oricum, un model standard SL-1200MK7 costă cam 1.000 euro, deci te poți aștepta la ceva mai mult pentru „un Lamborghini”.

Teoretic pick-up-urile vor fi livrate începând cu finalul lunii iunie (2024) și fiecare exemplar va fi însoțit de un disc de pe care vor putea fi redate sunete de motoare Lamborghini cu 12 cilindri.

E vorba de motoarele folosite pe 400GT 2+2, Miura SV, 25th Anniversary Countach, Diablo 6.0 SE, Murciélago LP 640 și Revuelto, roata acestuia din urmă (cel mai recent bolid Lamborghini) fiind reprezentată pe suprafața discului pentru un plus de efect.

Sunetele au fost înregistrate special pentru proiectul Technics Lamborghini și sunt sigur că mi-ar plăcea să le aud în boxe, la un volum nerezonabil. Cred că și vecinii mei ar fi încântați.

  • Pentru ALTE ARTICOLE vizitează categoriile noastre AUTO, MOTO, EXPERIENȚE, OPINII, STIL.
  • MULTE ALTE teste, prezentări, discuții cu/despre mașini, motociclete, Formula 1, accesorii și călătorii găsești la SuperSpeed pe YouTube, aici.
  • Dacă nu știi CE MAȘINĂ SĂ ÎȚI CUMPERI, află părerea noastră despre oferta actuală pe cemasina.superspeed.tv, aici.
  • Nu uita că POȚI VEDEA emisiunile SuperSpeed la PRO•TV și pe VOYO, aici