Oficial: Dacia Logan „10 ani”

Exterior LOGAN 10 ANI

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Dacia Logan tocmai a împlinit 10 ani. Parcă nici nu îți vine să crezi cum a trecut timpul și cum au fost vândute până acum peste 1.4 milioane de Logan în toată lumea…

„Premiul” pe care și-l face Dacia este un „cadou” pentru clienții români – exclusiv. Seria limitată Logan „10 ani” este bazată pe Laureate dar oferă în plus la această echipare următoarele elemente noi: faruri redesenate la interior, oglinzi retrovizoare cu semnalizatoare integrate, montatn central finisat cu negru, protecții laterale negre pentru portiere, stopuri finisate cu tentă roșu-închis, spoiler spate cu element de finisare negru în partea inferioară, jante din oțel (atenție, oțel, nu aliaj) cu design special, 16 inch diametru – Dark Metal.

La interior, tapițeria este specială iar pe consola centrală apare un sistem de climatizare automată preluat de la Renault și care va fi oferit DOAR pe acest model aniversar. Inserția neagră de pe portiere și consola centrală este nouă ca și finisarea pentru gurile de ventilație. Apare în plus și un spațiu de depozitare PE bord, în mijloc și atenție – comenzile pentru geamurile față sunt acum amplasate pe ușa șoferului… iar cele pentru geamurile spate pot fi acționate din DOUĂ locuri (!) – de pe consola centrală pentru pasagerii din față și de pe portierele ușilor pentru pasagerii din spate…

Sistemul Medianav, cruise controlul și volanul îmbrăcat în piele mai sunt amintite ca dotări speciale în comunicatul de presă oficial.

Există și două inscripționări speciale „10 ani” una amplasată sub forma unui sticker pe montantul spate și una sub formă de ornament praguri… pe pragurile față.

În urma studiilor Dacia, cele mai populare motoare sunt cele de 75 CP astfel că „10 ani” poate fi cumpărat cu 1.2 benzină 75 CP sau 1.5 dCi 75 CP. Toate culorile disponibile pe restul gamei sunt disponibile pentru a fi alese pe modelul aniversar.

Prețuri: 9.400 euro cu TVA pentru 1.2 și 11.300 pentru 1.5.

Puteți comanda un Logan „10 ani” chiar începând de astăzi, 19 iunie, în toată rețeaua Dacia. Grăbiți-vă însă, doar „câteva mii” vor fi construite.

Până ce filmăm un model aniversar special pentru emsiune puteți revedea testele noastre cu cele două modele Logan de generație nouă aici și aici.