Oficial: Peugeot 508 facelift

508_1406STYP002

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Pentru că a ajuns la mijlocul perioadei de viață, limuzina de clasă medie Peugeot a primit un facelift. În mod evident, modificările aduse mașinii o fac acum să arate mai aproape de cele mai noi două modele ale mărcii: 308 – vedeți testul nostru cu el aici și noul 108. 508 are acum o grilă modificată și mai mică, o capotă a motorului nouă, faruri și stopuri cu LED și spoilere ușor-redesenate.

La interior Peugeot promite materiale mai bune calitativ și noi dotări cum ar fi instrumentarul de bord, head-up display-ul mărcii (informații afișate pe un display din sticlă ce iese din bord) și noul sistem de infotainment cu display cu diagonala de 21 de cm și sistemul Peugeot Connect Apps. Un nou sistem de climatizare cu reglaj pe patru zone, un sistem audio JBL, un sistem de monitorizare a obiectelor din punctul mort și o cameră video pentru marșarier sunt alte dotări ce ne sunt amintite oficial pentru 508 facelift.

Peugeot a anunțat și două motoare noi – unul pe benzină de 1.6 litri turbo cu 165 CP și un diesel puternic de doi litri cu 180 CP. Peugeot mai declară și că a scăzut emisiile de CO2 la versiunile RXH.

508 facelift va fi disponibil din septembrie prin toată Europa când va aștepta sosirea pe piață a principalului său concurent – noul Passat.