OMFG: Ford Mustang Bullitt

2019-Mustang-Bullitt-10

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Iată-l… cel mai frumos, spectaculos și genial remake de Mustang clasic bazat pe noul model, cu facelift. Ediția specială numită Bullitt, inspirată de acel Bullitt al lui Steve McQueen. Simplu, elegant, fără artificii de design speciale dar totuși… la fel precum McQueen… „cool pur și simplu”.

Motorul? Simplu. V8, cinci litri, 475 CP, 570 Nm, viteză maximă 263 km/h. Cutie de viteze… manuală cu un schimbător cu manșon rotund ALB precum cel din filmul de acum 50 de ani. Dotări complete inclusiv instrumentarul nou de bord cu o grafică specială de întâmpinare pentru Bullitt, volan îmbrăcat în piele, cusături verzi…

PLUS: sistem de evacuare „performance” cu sistem de valve active pentru ca noul Bullitt să BOLBOROSEASCĂ așa cum o făcea și mașina lui Steve McQueen. Mai departe, pe lângă culoarea mașinii originale – Dark Highland Green mai poți alege un Shadow Black. Toate Bullitt au mici elemente din crom la grilă și sub geamurile laterale, etrieri Brembo roșii precum și grilă motor specială. Doar trei opționale sunt oferite: sistemul de suspensie MagneRide, scaunele Recaro (cu inscripția mărcii în culoarea mașinii, desigur) și Electronics Package cu navigația, scaunele și oglinzile cu memorie, sistem audi hi-fi și Blind Spot Information cu Cross Traffic Alert.

Iar acum fiți atenți cum sună mașina: