Pasul intermediar până la Tucson N, noul Hyundai Tucson N Line

2b52012b-hyundai-tucson-n-line-6

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Nu este niciun secret faptul că Hyundai pregătește un Tucson N cu 300 cai putere sau mai mult. Însă pentru cei ce doresc aspectul sportiv, dar nu au nevoie de atâta putere vor putea comanda noua linie de echipare Tucson N Line.

Trei motorizări se vor putea configura cu noua echipare:

  • 1.6 T-GDi 177 CP
  • 1.6 CRDi 136 CP
  • 2.0 CRDi 185 CP

Propulsoarele diesel dispun și de tehnologie mild hybrid pe 48V. Clienții vor putea alege atât tracțiunea față, cât și pe cea integrală. Și cu toate că transmisia manuală va fi cea oferită în standard, pot paria deja că cea mai vândută va fi cea cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte.

Trebuie să recunosc faptul că elementele vizuale regăsite în pachetul N Line schimbă aspectul Tucsonului cu mult în bine. Grila este neagră, bara față a fost redesenată și este mai agresivă, iar luminile de zi cu LED au primit o nouă poziționare.

Accentele negre nu fac decât să creeze un contrast plăcut cu vopseaua roșie a mașinii din imagini. Acestea se regăsesc pe jantele de 19″, carcasele oglinzilor laterale, plafon, eleron și ramele geamurilor.

Tema roșie-neagră continuă la interior. Găsim cusături roșii pe volan, bord și schimbătorul de viteze. Pedalele au fost înlocuite cu unele din aluminiu pe acest model, pentru încă o tușă de sportivitate.

Hyundai Tucson N Line nu este doar aceeași Mărie cu altă pălărie, ci este o Mărie trecută pe la sala de fitness, deoarece inginerii coreeni au rigidizat amortizoarele și au umblat la software-ul servodirecției electrice pentru un feedback ceva mai bun.

Clienții europeni vor putea comanda noul Tucson N Line începând cu luna mai a acestui an, în oricare din cele nouă nuanțe exterioare disponibile la vânzare.