Polestar 2, mai practic decât ai crede

polestar-2-towing-capacity-3

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Polestar 2 a primit foarte multă atenție la nivel global, ba chiar și la noi în țară, iar acum compania suedeză a mai făcut publice câteva informații despre primul său model full electric.

Cine alege cârligul de remorcare electric opțional va putea tracta până la 1.500 kg, făcând din Polestar 2 un lider la acest capitol în segmenul său. Cârligul de remorcare costă 1.100 Euro în Germania și se adaugă la prețul mașinii de 58.800 Euro cu TVA. Dacă mai pui și Performance Pack, ce costă încă 6.000 Euro, ajungi la un model foarte scump.

Altă cifră importantă este portbagajul de 440 litri, în limitele clasei din care face parte mașina. Însă dacă ai nevoie de mai mult, Polestar îți va vinde și un portbagaj pentru plafon ce poate susține 75 kg de bagaj suplimentar.

„Polestar 2 este un fastback electric de performanță ce este compatibil cu un stil de viață activ. Se adaptează nevoilor tale, este cu adevărat flexibil. Știm că viitorii noștri clienți prețuiesc această flexibilitate și lipsa de compromisuri, un lucru extrem de relevant pentru cumpărătorii mașinilor electrice de mâine” Thomas Ingenlath, CEO Polestar.