INCREDIBIL: FIX ASA arata prima ELECTRICA HONDA! Se lanseaza maine! VEZI FOTO!

cb69e9f9-2020-honda-e-production-spec-2

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

La fel cum Porsche ne-a momit cu Taycan luni sau chiar ani de zile, ceva similar a făcut și Honda cu noul e.

Iată, însă, că a venit ziua în care vedem versiunea de serie. Pe viu o veți putea admira la Frankfurt, în doar câteva zile.

Două versiuni de motorizare vor fi disponibile, una de 136 CP și una de 154 CP, ambele având un cuplu maxim de 315 Nm. Modelul mai puternic va putea atinge 100 km/h în aproximativ 8 secunde.

Acumulatorul de 35.5 kWh este similar ca și capacitate cu cel al unui e-Golf, iar autonomia totală este de 220 km. Mulțumită încărcării rapide, bateria poate ajunge la 80% încărcare în doar 30 minute.

Citadina cu tracțiune spate a păstrat camerele laterale și mânerele de uși electrice ce ies cum vezi în filmele SF. Interiorul este dominat de cele două ecrane de 12.3″ ale sistemului de infotainment, iar panoul de instrumente este și el full digital. Doar spunând comanda „Ok, Honda”, pasagerii vor avea acces la Honda Personal Assistant cu inteligență artificială.

Și pentru că avem de-a face cu un model ancorat în viitor, aplicația My Honda+ te va ajuta cu toate informațiile relevante despre mașină sau chiar să o încui și descui.

Nu avem detalii despre prețuri, însă clienții din Norvegia, Franța, Germania sau Marea Britanie pot deja să o comande online.