Schimă-ți emblema Hyundai sau KIA cu una Brenthon

Kia-K5-Optima-Brenthon-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Coreenii cărora le este rușine să circule cu o KIA au de câțiva ani o alternativă interesantă. Orice KIA poate deveni un Brenthon.

Știu, poate fi greu de înțeles la început, dar este simplu. Brenthon este o companie ce vinde embleme, sigle sau capace de roți Brenthon pentru modelele KIA. Practic, îți cumperi o KIA și dacă nu vrei ca lumea să știe că ai o KIA, îi poți păcăli spunându-le că ai un Brenthon, un fel de Lexus pentru Toyota, doar că aici e vorba doar despre embleme. Exemplul perfect sunt acele Dacii Logan cu sigle de Renault pe care le vezi pe străzile patriei.

În imagini avem o KIA Optima (K5) de ultimă generație care parcă arată prea bine pentru a avea sărmana emblemă KIA, așa că a fost accesorizată cu cele Brenthon. Prețurile sunt următoarele:

  • Siglă față: 25 Euro
  • Siglă spate: 25 Euro
  • Siglă pentru volan: 14 Euro
  • Căpăcele pentru jante: 31 Euro

Nu am găsit cât costă literele B R E N T H O N pentru capacul portbagajului, dar nu cred că sunt nici ele o avere. Reclamele lor sunt foarte pompoase și te duc cu gândul spre exclusivism sau premium, dar asta se întâmplă când ai o echipă de marketing bună.

PS: Același tratament se aplică și la Hyundai, iar piesele pot fi livrate oriunde în lume.