Sciàdipersia Cabriolet, Maserati GranCabrio cu caroserie lucrată manual

6fe3d519-touring-sciàdipersia-cabriolet-5

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Carrozzeria Touring Superleggera, printre ultimii carosieri adevărați, a prezentat la Salonul Auto de la Geneva noua Sciàdipersia Cabriolet.

Mașina a apărut ca urmare a succesului modelului Sciàdipersia Coupe de anul trecut și datorită cererii considerabile pentru o decapotabilă.

Sciàdipersia Cabriolet este construită pe baza unui Maserati GranCabrio, însă dispune de un exterior construit manual din aluminiu și câteva componente din fibră de carbon.

Interiorul este și el preluat de la decapotabila italiană, însă clienții au ultimul cuvânt când vine vorba de personalizare. Pentru această mașină, proprietarul a ales piele ciocolatie cu accente crem și cusături contrastante portocalii.

Motorizarea a rămas cea de fabrică, un V8 Ferrari aspirat de 4.7 litri ce produce 460 cai putere și 520 Nm. Transmisia automată cu șase rapoarte îi permite un sprint 0-100 în mai puțin de cinci secunde, iar viteza maximă este de 288 km/h.

Carrozzeria Touring Superleggera avea în plan construcția a 10 modele Sciàdipersia Coupe, însă acum clienții pot comanda și versiunea Cabriolet, atâta timp cât producția totală nu depășește 15 unități. Prețul va fi dezvăluit la cerere. Oricum sub jumătate milion $ să nu vă gândiți.