Skoda Octavia RS

Skoda-Octavia-RS-7

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Aceasta este cea mai rapidă Octavia de serie construită vreodată.

Cum era de așteptat, noua Octavia RS preia noile motorizări de top ale lui Golf GTi și GTD și este disponibilă în caroseria standard și cea combi. Octavia RS pe benzină are acum 220 CP și devine cea mai rapidă Octavia de serie din istoria modelului: 0-100 km/h se realizează în 6.8 secunde iar viteză maximă este de 248 km/h. Diesel-ul Octavia RS are de acum 184 CP și îi va permite mașinii să atingă 100 km/h cu start de pe loc în 8.1 secunde și să ruleze cu maxim 232 km/h.

Ambele versiuni sunt echipate standard cu o suspensie sport mai joasă cu 1.5 cm,  cu un diferențial față autoblocant electronic, o evacuare sport și o stilizare mai sportivă pentru caroserie la nivelul spoilerelor, pragurilor și jantelor.

La interior, modelele RS au un nou instrumentar de bord, un volan sport, tapițerie închisă la culoare și inscripționare „RS” pe praguri și scaune.

Octavia RS se poate comanda deja în România unde costă de la 25.087 euro cu TVA în versiunea de caroserie standard cu motorul pe benzină sau de la 25.487 euro cu TVA pentru aceeași caroserie dar cu motorul TDI. Prețurile versiunilor combi sunt mai mari cu aproximativ 700 de euro pentru fiecare motorizare în parte față de cele ale sedanului.