Startech nu dezamăgește nici cu Bentley Conti GT

b3f76804-startech-bentley-continental-gt-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Dacă este un tuner care se poate lăuda cu o gamă de modele modificate cu bun gust, acesta este Startech.

După Aston Martinul Vantage alb superb adus la Geneva, acum a venit momentul să vedem alt model britanic expus la târgul elvețian.

Este vorba despre noul Bentley Continental GT ce a primit un kit aerodinamic subtil din fibră de carbon, jante forjate de 22″ Monostar M încălțate cu anvelope Pirelli P Zero (275/35 pe față și 315/30 pe spate) și o gardă la sol coborâtă cu 25mm pentru o prezență mai agresivă pe șosea. Pachetul exterior nu are doar rol aerodinamic, ci direcționează mai bine aerul către intercooler și frâne pentru o răcire mai bună a acestor componente. Bara față a primit și o aripă ce seamănă cu cea a monoposturilor de curse.

Spatele a primit un difuzor sesizabil cu cinci elemente aerodinamice și o lampă LED ce servește ca stop de ceață și lumină de marșarier. Inspirația a fost lumina de ploaie de pe mașinile de Formula 1. Un eleron subțire din fibră de carbon este cireașa de pe tort.

Interiorul este cu adevărat deosebit. Cabina în două nuanțe este cu adevărat specială, combinând pielea gri cu maro. Până și preșurile au același design. Finisajele din lemn ale mașinii stock au fost înlocuite cu unele din fibră de carbon vopsite precum un drapel de final de cursă.

La motor nu s-au umblat, cred că 635 cai putere dintr-un W12 biturbo sunt suficienți, nu-i așa?