Startech Range Rover Sport, bestie gri cu jante de 23″

ff631948-range-rover-sport-startech-tuning-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Ultima din cele trei mașini aduse de Startech la Salonul Auto de la Geneva a fost un Land Rover Range Rover Sport mai lat cu 6 cm decât versiunea standard.

Acest fapt se datorează modificărilor gândite de celebrul tuner german. Printre aceste modificări se află și o parte frontală mai agresivă ce se află în conformitate cu normele europene de protecție a pietonilor. Ea poate fi accesorizată cu o buză din fibră de carbon la cerere.

Grila, carcasele oglinzilor laterale, gurile de aerisire de pe capotă sunt și ele de proveniență Startech, iar bara spate dispune de un element ce imită un difuzor, însă acesta nu are rol aerodinamic.

Tot la spate găsim un modul LED ce poate fi atât lumină de marșarier, cât și stop de ceață. Acesta este inspirat din luminile de ploaie de pe monoposturile de Formula 1. Germanii au mai montat și un eleron de mici dimensiuni, precum și terminații ale evacuărilor noi. Clienții modelelor 5.0 V8 pot comanda și evacuarea din oțel inoxidabil cu flapsuri controlate electronic.

Garda la sol a SUV-ului britanic a fost coborâtă cu 25 mm, iar jantele au fost schimbate cu unele de 23″ încălțate cu anvelope 295/35. Ele pot fi cromate sau negre, în funcție de preferințele clienților. Și pentru cine este curios, nuanța exterioară se numește Corris Gray.

Interiorul poate fi personalizat aproape fără limită cu diferite versiuni de piele, Alcantara, fibră de carbon, elemente piano black, lemn, cusături speciale sau chiar preșuri customizate.