SUPER DIESEL de la ABT pentru SQ8

Audi-SQ8-by-ABT-Sportsline-7

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

V-am spus de mai multe ori și mă repet, eu sunt fan diesel. Și cred că cel mai interesant diesel mare de acum este V8-ul TDI de la VW, din grup mai bine spus. Dacă însă 435 CP nu sunt suficienți pentru SQ8, iată ceva de la ABT: tuning care duce motorul la… 510 CP și… 970 Nm cuplu motor maxim!

0-100 pentru SQ8 de la ABT: 4.6 secunde!

Kit-ul de caroserie este distul de liniștit și vine cu niște „fuste” pentru spoilere și praguri dar din fericire avem evacuări finale frumoase. Aș smulge sau… nici nu aș comanda eleronul de hayon. Mizerie.

Superbe: jantele – negre lucios, mate sau gri deschis sau închis. 22 sau 23 pentru că doar ai mașină de 510 CP.

La interior poți pune spatele scaunelor din carbon. Dar nu face asta. La fel, nu schimba inserțiile de praguri sau butonul de start-stop că sunt bani aruncați aiurea pe geam. Măcar aruncă-i când faci ăia 4.6 de la 0 la 100. Dacă tot ești șmecher.

Ți se pare că „e prea ridicată” pentru accelerația asta? Nicio problemă, un modul de suspensie pneumatică sau un kit de suspensie standard coboară mașina. Atenție, modulul de pneumatică duce mașina mai aproape de sol cu… 6.5 centimetri. Gata, un sticker cu low society whatever pe ea și aia e. Ești tare. 970 Nm. Da?