Suzuki Jimny tocmai a devenit mai bun, de două ori mai bun

DAMD-Suzuki-Jimny-Dronco-body-kit-1-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Nu am mai vorbit despre Suzuki Jimny de ceva timp, iar asta este păcat, deoarece este o mașină ce merită atenția noastră.

Mini off-roaderul japonez va fi preparat de tunerul DAMD pentru Salonul Auto de la Tokyo în două arome retro și trebuie să recunosc faptul că mi le-aș dori pe amândouă.

Primul concept poartă numele de Jimny Dronco și nu este greu să îți dai seama de unde vine inspirația, adică Fordul Bronco al anilor ’60, la pachet și cu vopseaua albastră caracteristică și detaliile crem. Nu trebuie uitate nici dungile cromate de-a lungul mașinii, jantele albe, anvelopele de off-road sau toba finală schimbată. Și interiorul a fost alterat, dar nu avem poze, din păcate.

Al doilea produs DAMD de la Tokyo poartă numele de The Roots și nu are nicio legătură cu celebra trupă muzicală. Acest Jimny aduce un omagiu primului Suzuki Jimny LJ10 lansat acum 50 ani. Cu o grilă similară modelului original, vopsea galbenă, plafon și bară față albe, embleme Safari și jante negre, acesta mi-a furat inima. Tapițeria a fost și ea schimbată cu una tartan, similară unui Golf GTi, însă DAMD nu a făcut publice imaginile.

Ambele kituri de personalizare pentru noul Suzuki Jimny vor fi disponibile începând cu acest an.