Taycan arată senzațional în culorile tradiționale de curse Porsche

Porsche-Taycan-Liveries-5

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Chiar dacă vorbim despre primul său model electric de serie, Porsche nu vrea să uităm istoria sa în motorsport, așa că a pregătit trei modele Taycan vopsite în culori care au cimentat numele producătorului german în competițiile pe circuit.

Taycanul roșu aduce un omagiu lui 917K Porsche Konstruktionen – Salzburg, model ce a câștigat ediția 1970 a Cursei de 24 ore de la Le Mans cu Richard Atwood și Hans Herrmann la volan. 917K este și modelul care încheiat dominația Ford GT40 în cea mai prestigioasă cursă de anduranță din Lume.

Cel roz este celebrul Pink Pig, un Porsche 917/20 ce a participat la Le Mans în 1971, dar care a abandonat pe la jumătatea cursei. 2019 a fost anul revanșei, când un 911 RSR s-a impus la Le Mans la clasa GTE Pro vopsit în celebrele culori ale porcușorului roșu.

Ultima versiune prezentată este un Taycan în celebrele culori Brumos Porsche. Brumos era un dealer Porsche din Jacksonville, Florida care își sponsoriza propria echipă de curse în IMSA GT Championship. Culorile sale alb-roșu-albastru.

Porsche Taycan este disponibil în patru versiuni de propulsie: 4S, 4S Performance, Turbo și Turbo S, iar prețul său în România pleacă de la 110.624 euro cu TVA.