Tesla oferă Acceleration Boost pentru doar 2.000$

model-3-hero-desktop-v2

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Dacă este să apreciem Tesla pentru ceva, este pentru faptul că oferă updateuri de software constante ce îmbunătățesc calitatea vieții la bordul mașinilor sale.

Pe parcursul anului am văzut cum Elon Musk a introdus Youtube, Netflix sau Hulu pentru sistemul de infotainment sau cum cu un simplu update de soft a mărit autonomia lui Model Range Standard Range Plus.

Acum, la sfârșit de 2019, Tesla mai oferă un update de software, dar de data aceasta contracost. Acesta este disponibil doar pentru Model 3 Long Range AWD (Long Range RWD a fost scos din producție) și poartă numele de “Acceleration Boost”. Face exact ce îi zice numele, adică scade timpul de accelerație 0-96 km/h de la 4.4 secunde la 3.9 secunde. Doar printr-o programare mai deșteaptă. Viteza maximă rămâne blocată la 233 km/h.

Acum hai să vorbim despre bani. Pentru 8.000$ mai mult decât un Long Range poți avea un Performance ce atinge 96 km/h în 3.2 secunde. Dar dacă deja ai ales Long Range AWD, atunci cu doar 2.000$ poți avea Acceleration Boost. Dacă ești pasionat de sprinturi sau îți place să umilești supercaruri la semafor, 2.000$ ar putea fi chilipirul secolului. Și autonomia râmâne aceeași (560 km WLTP), deoarece aceasta oricum nu este testată cu piciorul lipit de podea.