TOP 10: cele mai prost vandute masini din America

bentley-flying-spur-by621_v8sblackedition_ext_front_jetstream_optionwheel

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Americanii de la Good Car Bad Car au analizat care au fost cele mai slab vândute mașini din Statele Unite ale Americii și au făcut o listă cu Top 10 cele mai nedorite modele.

 1. Alfa Romeo 4C
  Americanii nu se dau în vânt după modele sport mici, înghesuite, fără servodirecție și fără volan îmbrăcat în piele, așa că nu este de mirare că modelul italian ce cântărește sub o tonă s-a vândut în doar 407 exemplare de-a lungul anului 2017.
 2. Bentley Flying Spur
  Cel mai rapid Bentley cu patru uși nu a reușit să atragă mai mult de 257 clienți în 2017, americanii preferând fie modelele Rolls Royce, fie coupe-urile din Crewe. Pe noi nu ne-ar deranja un Bentley cu care să depășim 325 km/h în confort total.
 3. Cadillac SRX
  SRX este construit pe platforma GM Theta, aceeași folosită de Opel Antara sau Chevrolet Captiva și a fost înlocuit începând cu 2017 de către XT5. Cu toate astea, dealerii Cadillac au reușit să convingă 156 clienți să cumpere modele SRX aflate pe stoc, probabil cu reduceri considerabile.
 4. Lincoln MKS
  Alt model ce a fost înlocuit la finalul lui 2016 a fost Lincoln MKS, un fel de Ford Taurus de lux. Cu toate că modelul Continental al producătorului american este mult mai bun ca MKS, 153 oameni au ales unul vechi de pe stoc. Din câte știu, americanii nu se joacă atunci când vine vorba des un discount serios.
 5. Mitsubishi Outlander PHEV
  Outlander PHEV nu este deloc o mașină rea. Singurul motiv pentru care s-a vândut în doar 99 exemplare în 2017 a fost că a apărut pe piață în luna decembrie.
 6. Bentley Mulsanne
  Mulsanne este cea mai mare limuzină produsă de britanici, a primit un facelift în 2017 și are un preț de pornire de peste 300.000$. Probabil că singurul motiv pentru care s-a vândut în doar 98 exemplare este faptul că deprecierea este cel mai mare dușman al său.
 7. Ford GT
  Aici nu avem surprize, supercarul american de jumătate de milion $ produs în cifre limitate nu avea cum să depășească cele 89 exemplare vândute în State anul trecut.
 8. Hyundai Equus
  Hyundai Equus a fost un rival coreean pentru Clasa S sau Seria 7. A fost. Coreenii l-au înlocuit cu Genesis G90 la sfârșitul lui 2016. Reduceri masive ale modelelor încă aflate pe stoc au convins 20 clienți să plece acasă cu mult lux coreean la bani puțini.
 9. Cadillac ELR
  ELR are același propulsor, baterie și performanțe ca Opel Ampera, dar costa de două ori mai mult și avea de două ori mai puține portiere. Mai mult, pentru 75.000 $, nu avea head-up display, senzori de ploaie sau trapă. Probabil cel mai mare dușman al lui ELR a fost Tesla Model S, adevăratul simbol al mobilității electrice americane. Cadillac a încetat să o mai producă la sfârșitul lui 2016, iar modelele rămase nevândute au fost date aproape gratis în 2017. Chiar și așa, doar 17 clienți au fost convinși.
 10. Toyota Venza
  Ce e aia? Venza a fost un crossover-MPV în genul Clasei R de la Mercedes-Benz și la fel ca omologul german, s-a vândut ca telefoanele Blackberry după apariția iPhone-ului. Venza nu se mai produce din 2015, dar dealerii Toyota încă se mai chinuie să vândă modele rămase pe stoc, iar în 2017 au reușit să scape de 14 bucăți. 14.