Toyota actualizează gama TRD Pro pentru 2019

22019_Toyota_TRD_Pro_06

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Americanii au cele mai tari jucării, muscle-caruri accesibile, benzină ieftină și pick-up-uri distractive.

Printre cele din urmă se numără și gama Toyota TRD Pro, o serie de vehicule destinate experiențelor în teren accidentat, iar pentru 2019, acestea au fost updatate.

Mai exact, cele trei modele au primit amortizoare Fox Internal Bypass de 2.5”, fiecare calibrate pentru a oferi un confort sporit și o gardă la sol ridicată. Mai mult, acestea sunt protejate împotriva prafului și a nisipului.

La Toyota Tundra TRD Pro garda la sol a fost mărită cu 2”, iar cursa roții a fost îmbunătățită cu 1.5” pe față și 2” pe spate. Mai mult, au fost montate jante ultraușoare BBS din aluminiu forjat încălțate în anvelope Michelin P275/65R18 all-terrain. Aspectul exterior a fost și el îmbunătățit cu faruri full LED, proiectoare de ceață LED de la Rigid Industries, o grilă nouă și gură de aerisire pentru capotă.

Fratele mai mic, Tacoma, a primit și el 1” în plus la garda la sol, jante de 16” TRD Pro negre și anvelope in P265/70R16 Goodyear Wrangler Kevlar All-Terrain. Tacoma este și singurul model din cele trei care a primit admisia TRD Desert Air Intake montată deasupra parbrizului.

Ultimul model din noua gamă TRD Pro de la Toyota este SUV-ul 4Runner. Acesta a primit o gardă la sol și cursă a roților mai mari cu 1”, un portbagaj pentru plafon, scut de protecție ¼” în grosime și un set de jante TRD de 17” vopsite în negru mat. Nici anvelopele nu au fost uitate, acestea sunt in Nitto Terra Grappler P265/70R17 A/T.

Deși ne entuziasmăm când vedem astfel de jucării capabile, ne desumflăm la fel de repede știind că acestea nu se vor vinde în Europa.