Toyota Corolla

001-2014-toyota-corolla-europe

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Aceasta este cea de-a 11-a generație a celui mai bine vândut model din lume.

După 47 de ani de carieră, Corolla a fost comercializată până acum în aproximativ 40 milioane de unități la nivel global. Cea mai nouă generație a sa este mai mare decât fostul model și promite să ofere cel mai mare spațiu interior pentru pasagerii din spate în segmentul limuzinelor de clasă compactă. Construită pe acceași platformă tehnică folosită acum de hatchback-ul Auris, noua Corolla este stilizată mai dinamic ca niciodată. Mai mult, oficialii mărcii țin să sublinieze faptul că la noul model calitatea fabricației este una excepțională, lucru dovedit de îmbinăriile elementelor caroseriei care acum sunt mai mici ca niciodată.

Chiar dacă spațiul interior a crescut iar consola spate a fost scurtată, Toyota a reușit să mărească portbagajul la un volum standard de 452 de litri. Designul bordului este identic cu cel al lui Auris dar Toyota susține că noua Corolla va fi cea mai rafinată și silențioasă mașină din clasa compactă pentru că a îmbunătățit antifonarea și calitatea fabricației.

Noua Corolla se poate comanda deja în România, cu trei motorizări și trei echipări. Motorul de 1.3 litri cu 99 CP are prețuri ce încep de la 16.110 euro cu TVA, cel de 1.6 litri cu 132 CP pornește de la 16.860 euro cu TVA iar diesel-ul de 1.4 litri cu 90 CP este disponibil de la 18.200 euro cu TVA.