Ultimele zile de Porsche Heritage Truck la București. Dă un tur pe acolo!

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Joi și vineri – 4 și 5 mai 2023 – sunt ultimele zile în care poți vizita Porsche Heritage Truck – „camionul cu istorie” trimis de Porsche în turneu.

Un camion special s-a transformat într-un mini-muzeu mobil cu circa 100 m2 de spațiu expozițional. Anul acesta face un tur extins prin mai multe țări europene, România fiind prima dintre ele.

E greu să spui cu lux de amănunte o poveste de 75 de ani chiar și prin intermediul unui muzeu excepțional – cum e muzeul Porsche din Stuttgart – darămite printr-un camion, oricât de „fancy” ar fi el. Totuși inițiativa este extraordinară și găsești acolo destule lucruri interesante… amintiri și repere din traseul pe care Porsche l-a parcurs pe străzi, pe circuite și în inimile împătimiților.

Camionul e în Piața Constituției și cred că merită să faci o vizită pe acolo. Cine știe, poate îți deschide apetitul și o pornești și într-o excursie până în Germania, să te pierzi printre mașinile și poveștile Porsche chiar la ele acasă.

 

Porsche Heritage Truck în fața Muzeului Porsche din Stuttgart

Expoziția „Driven by Dreams. 75 de ani de mașini sport Porsche” a venit în București pentru o săptămână, perioadă mai lungă decât cea alocată altor țări poate și pentru că aici se aniversează zece ani de la deschiderea Centrului Porsche București. 
Era păcat să o ratăm, așa că am fost și noi. Vezi mai jos ce i-a atras privirea lui Giurgea.

 

Imagini: SuperSpeed, Porsche
Linkuri: 
• Porsche în România: https://www.porsche.com/central-eastern-europe/en/_romania_/
• Muzeul Porsche: https://www.porsche.com/international/aboutporsche/porschemuseum/
  • Pentru ALTE ARTICOLE vizitează categoriile noastre AUTO, MOTO, EXPERIENȚE, OPINII, STIL.
  • MULTE ALTE teste, prezentări, discuții cu/despre mașini, motociclete, Formula 1, accesorii și călătorii găsești la SuperSpeed pe YouTube, aici.
  • Dacă nu știi CE MAȘINĂ SĂ ÎȚI CUMPERI, află părerea noastră despre oferta actuală pe cemasina.superspeed.tv, aici.
  • Nu uita că POȚI VEDEA emisiunile SuperSpeed la PRO•TV și pe VOYO, aici