Un proaspăt Bentley Batur Convertible, cu un venerabil motor W12, doar pentru 16 „aleși”

Bentley Batur Convertible

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Bentley Batur Convertible este al treilea model dichisit de Mulliner în epoca modernă. Fiecare dintre cei 16 clienți participă la definitivarea propriului exemplar. Probabil că niciunul nu întreabă cât costă.

Sub capotă se află același motor pe care-l găsim și sub capota coupe-ului Batur, lansat în 2022: un W12 de 6 litri, twin-turbo, care dezvoltă 740 CP și 1.000 Nm – motor exploatat de Bentley de două decenii. Mașina folosește și același sistem de evacuare realizat în întregime din titan, precum și aceeași transmisie automată cu 8 trepte și dublu ambreiaj.

Ceea ce cu siguranță nu e preluat de la coupe-ul Batur este plafonul retractabil care acoperă cele două locuri. Este acționat în 19 secunde și poate fi folosit în timpul mersului, până la 50 km/h.

În ceea ce privește personalizarea unui Bentley Batur Convertible, fiecare client poate selecta culoarea și prelucrarea fiecărei suprafețe a mașinii, ba chiar și materialul folosit în multe cazuri – așa că nu prea se poate vorbi de specificații standard. Însă, pe exemplarul prezentat se pot vedea o mulțime de detalii frumoase, atent lucrate de unii dintre cei mai pricepuți meșteri din lume. O mașină frumoasă, fără discuție.

  • Pentru ALTE ARTICOLE vizitează categoriile noastre AUTO, MOTO, EXPERIENȚE, OPINII, STIL.
  • MULTE ALTE teste, prezentări, discuții cu/despre mașini, motociclete, Formula 1, accesorii și călătorii găsești la SuperSpeed pe YouTube, aici.
  • Dacă nu știi CE MAȘINĂ SĂ ÎȚI CUMPERI, află părerea noastră despre oferta actuală pe cemasina.superspeed.tv, aici.
  • Nu uita că POȚI VEDEA emisiunile SuperSpeed la PRO•TV și pe VOYO, aici