VREI o Tesla cu 400 de dolari!? Acum o poți comanda! FOTO si VIDEO cu JUCARIA anului!

HotWheels-Tesla-Cybertruck-11

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Gata, tată, îi scriu lui Moș Crăciun pentru toți fanii de plastic Tesla. Adică cei care „și-ar cumpăra” una, adică cei care de fapt nu vor da niciodată 60k euro pe o mașină fără service autorizat în România. Acum vă arăt cadoul perfect pentru aceștia, cadoul care vine de la Hot Wheels, desigur. Și nu e doar unul, veți avea mai multe variante, desigur.

Mai precis, Cybertruck va fi disponibil ca jucărie la scările 1:10 și 1:64. Cea mai mare jucărie Cybertruck va fi disponibilă doar ca „ediție limitată hobby” ceea ce înseamnă că va fi o jucărie chiar tare care va rula chiar foarte rapid. Va costa 400 de dolari (încă nu se știe prețul pentru Europa și dacă vor fi disponibile aici) și deja poate fi dată precomandă pentru ea. Hot Wheels spune că prețul va fi justificat de detalii și funcții speciale cum ar fi un sistem 4×4 complet funcțional și o viteză maximă la scară de până la 402 km/h… NU, asta nu înseamnă patru sute la oră, fă raportul de scară al machetei și vei vedea că de fapt înseamnă câteva zeci de km/h viteză maximă. În preț este inclus și un sticker care poate fi lipit pe geamul spart de genul Musk în timpul prezentării oficiale a mașinii.

Dacă nu ai nici 400 de dolari pentru un Cybertruck, poate găsești prin buzunare 20 de dolari pentru versiunea lungă de 7.6 cm, mult mai puțin detaliată și oferită doar cu propulsie și moduri de funcționare Chill și Sport, la fel ca și modelul de patru sute coco. Poate rula pe deja celebrele piste Hot Wheels cu până la 805 km/h viteză la scară.

Livrările au loc ca și la Baby Yoda… tocmai în decembrie. Mai precis, data de 15. „Dragă, Moș Crăciun…”