VW îți arată cum se face tuningul de casă cu șapte concepte interesante

1b9cada3-2019-vw-european-experience-concept-17

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Volkswagen a pregătit pentru SOWO: The European Experience nu mai puțin de șapte concepte inedite. Să începem:

Primul este un Golf Alltrack cu bară față de GTE, culoare verde închis și accente roz. Garda la sol a fost coborâtă cu ajutorul unor arcuri H&R, iar spațiul de stocare a fost îmbogățit cu ajutorul unui portbagaj de plafon de la Thule.

Cel mai adorabil dintre aceste concepte este Golf GTI Rabbit Confetti. Colantat în albastru cu iepurași de diferite culori, sunt sigur că mașina ar avea priză la domnișoare. Ce-i drept, nu mă conving capacele aerodinamice care acoperă jantele Rotiform RSE de 19″.

Simplu, dar de efect este Spektrum, un Golf R vopsit în nuanța Ginster Yellow, cu accente negre și jante Vossen de 20″, mereu la modă.

Jetta GLI Super Touring îmi aduce aminte de mașina lui Jesse din The Fast & The Furious. Este construit în colaborare cu Fifteen52 pe baza lui Jetta GLI Autobahn și are un eleron subtil, o evacuare extinsă, jante cu cinci spițe, frâne serioase, geamuri fumurii și suspensie K&W Variant 3 DDC.

Nu totul se rezumă la NFS sau F&F, deoarece Tiguan Adventure vrea să ne arate că poți transforma un banal SUV de familie într-un off-roader cu ajutorul celor de la H&R. Anvelope all-terrain, jante de 18″ Rotiform și arcuri Adventure Raising Springs de la H&R și ai mașina ideală pentru toate condițiile. Mai adaugă pragurile laterale din aluminiu, o grafică funky și sistem de ancorare Thule Hull-a-Port pentru diferite articole sportive și deja poți spune că te afli în propria ta reclamă la Baywatch.

Ultimele două concepte VW le-a mai prezentat și cu alte ocazii, Arteon R-Line la SEMA și Atlas Basecamp la Salonul Auto de la New York. Și dacă nu v-ați prins până acum, SOWO: The European Experience este un eveniment american.