Paris 2016: Maserati Quattroporte facelift

maserati-quattroporte-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

La trei ani după lansarea pe piață a celei de-a șasea generații de Quattroporte, Maserati aduce la Paris un facelift pentru limuzina sa de lux. Evident, modificările pentru acest facelift sunt foarte mici: spoilerele sunt ușor redesenate iar grila motorului a fost modificată și ea ușor pentru a fi mai „impozantă”. În același timp, grila a primit elemente aerodinamice active, fantele se deschid sau se închid pentru îmbunătățirea aerodinamicii sau a răcirii. Maserati spune că împreună cu alte modificări aerodinamice, acest „Air Shutter” a redus rezistența la înaintare cu 10%. Au mai fost modificate oglinzile retrovizoare și pragurile.

La interior, marea noutate este un sistem de infotainment schimbat cu diagonala de 8.4 inch, cu funcție multi-touch și Apple CarPlay sau Android Auto. Consola centrală a fost modificată estetic în partea sa inferioară. O modificare importantă a fost operată și la nivelul echipărilor, două caractere distincte vor fi posibile: GranLusso sau GranSport..

Motoarele și transmisiile sunt aceleași: V6 cu 350 CP, V6 cu 410 CP, V8 cu 530 CP sau V6 diesel de trei litri cu 275 CP.