Grupul Volkswagen își va suspenda toată activitatea europeană

as

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Volkswagen a anunțat că își va închide fabricile din Slovacia, Portugalia, Italia și Spania în această săptămână, urmând ca apoi să suspende activitatea și la celelalte fabrici europene. Motivul îl știm cu toții, pandemia de coronavirus.

Această măsură a fot luată de VW după ce s-a ajuns la concluzia că angajații fabricii nu pot menține o distanță sigură între ei, nefiind protejați de o eventuală contaminare cu virusul ce a oprit Pământul în loc.

„Dată fiind prezenta deteriorare a vânzărilor și incertitudinea crescândă cu privire la furnizorii noștri, producția va fi suspendată în viitorul apropiat la fabricile operate de către mărcile grupului” a declarat Herbert Diess, CEO Grupul Volkswagen.

Celelalte fabrici pe care nu le-am menționat expres își vor suspenda activitatea de producție în următoarele două sau trei săptămâni. „2020 va fi un an greu. Pandemia de coronavirus prezintă provocări operaționale și financiare necunoscute. În același timp există și unele griji cu privire la impactele economice susținute.” a adăugat Diess.