Schimbări minore în gama BMW pentru toamna aceasta

P90258975_highRes_the-new-bmw-5-series

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

BMW operează schimbări minore în gamă vara și toamna, pentru a pregăti fabricile pentru noul an de model (model year, cum vreți să îi spuneți). Spre exemplu, anul trecut au scos cutia manuală din ofertă pentru diferite modele, precum 520d sau M135i.

Anul acesta Seria 5 primește un starter-generator de 48V ce nu doar că reduce consumul de combustibil și emisiile, dar și ajută puțin motorul termic. Surprizele nu se termină aici, clienții vor putea opta pentru farurile BMW Laserlight ale lui M5.

Plug-in hibridele 330e Sedan, 530e Sedan și 530e xDrive Sedan vor primi cârlig de remorcare pentru a putea tracta sau remorca diverse obiecte mobile.

M135i xDrive primește pachetul opțional M Performance. Acesta include grilă, carcasele oglinzilor și terminații ale evacuărilor de culoare neagră, jante de M de 18″ cu spițe în forma literei Y, dar și eliminarea locurilor de depozitare. Asta se traduce printr-o reducere a masei proprii cu 10 kg și o îmbunătățire a timpului 0-100 de la 4.8 la 4.7 secunde.

Seria 8 Gran Coupe se va bucura de plafonul M Carbon. Acesta va fi disponibil individual pentru M850i xDrive și doar în combinație cu pachetul M Sport pe celelalte modele. Mai mult, mașina va primi și finisaje din fibră de carbon pentru prima dată.

Cele trei SUV-uri mari, X5, X6 și X7 vor avea și ele pe lista de opționale noile scaune M multifuncționale încălzite, venitate și cu masaj, dar și nenumărate posibilități de personalizare precum nuanțe exterioare BMW Individual sau finisaje BMW Individual interioare.

Driving Assistant Professional îți oferă acum o imagine 3D a mașinii în timp real pe ecranul tabloului de bord digital BMW Live Cockpit Professional. Similar camerelor de parcare ce proiectează imaginea pe ecranul sistemului de infotainment, aici vei putea vedea unde se situează mașina raportat la ceilalți participanți la trafic, chiar și pe autostradă.

BMW Intelligent Personal Assistant poate fi acum configurat în funcție de starea șoferului folosind un submeniu al sistemului de infotainment.